Join us

See our open positions below.

Haussa motion graphics -osaaja.

 

Oletko näkemyksellinen ja taitava liikkuvan grafiikan osaaja? Haluatko kehittyä yhdeksi tämän maan parhaista brändiosaajista?

Strateginen bränditoimisto N2 Albiino etsii joukkoonsa näkemyksellistä ja taitavaa animaattoria ja graafista suunnittelijaa. Olemme erikoistuneet brändistrategioihin, visuaalisiin iidentiteetteihin, brändilähtöiseen sisältöihin ja palveluihin sekä monikanavaiseen markkinointiviestintään. Asiakkaitamme ovat mm. Helsingin kaupunki, HAM, Kempower ja Moi.

Hakijalta edellytämme erinomaista visuaalista silmää, digitaalisten kanavien ymmärrystä sekä tahtoa onnistua. Seuraat aktiivisesti omaa aikaasi. Nautit yhdessä suunnittelusta. Aiempaa työkokemusta sinulle on kertynyt vähintään kolme vuotta joko graafisen suunnittelijan tai animaattorin töistä. Suomen lisäksi osaat englantia. Ihmisenä olet ahkera, sitoutunut ja yhteistyökykyinen.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemus ja työnäytteitä osoitteeseen albiinorekry@n2.fi 7.11. mennnessä.

Kutsumme valitut henkilöt työhaastatteluun marraskuun aikana.

Haussa sisältösuunnittelija ja kirjoittaja.

 

Oletko näkemyksellinen ja taitava sisältösuunnittelija ja kirjoittaja? Haluatko kehittyä yhdeksi Suomen parhaista brändiosaajista?

Strateginen bränditoimisto N2 Albiino etsii joukkoonsa monikanavaista sisältösuunnittelijaa ja kirjoittajaa. Olemme erikoistuneet brändistrategioihin, visuaalisiin iidentiteetteihin, brändilähtöisiin sisältöihin ja palveluihin sekä monikanavaiseen markkinointiviestintään. Asiakkaitamme ovat mm. Helsingin kaupunki, HAM, Kempower ja Moi.

Hakijalta edellytämme hyvää yleissivistystä, digitaalisten kanavien ymmärrystä sekä tahtoa onnistua. Seuraat aktiivisesti omaa aikaasi ja innostut uusista asioista. Aiempaa työkokemusta sinulle on kertynyt ainakin kolme vuotta joko toimituksellisesta työstä tai viestintäalalta. Suomen lisäksi osaat erinomaisesti ainakin englantia. Ihmisenä olet ahkera, sitoutunut ja yhteistyökykyinen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemus ja muutama esimerkki tehdyistä töistä osoitteeseen albiinorekry@n2.fi 7.11. mennnessä.

Kutsumme valitut henkilöt työhaastatteluun marraskuun aikana.